За Нас

     Магазин „Валентина” се намира в центъра на гр. Велико Търново, на ул. „Независимост” №44. Специализиран е в продажбата на кожени изделия и текстил за мъже и жени, златна и сребърна бижутерия.

 

     Създаден през 1995 година, магазинът първоначално предлага обувки, текстил и кожени изделия, като постепенно започва да се предлага злато и сребро.

В процеса на общуване с клиентите, фирмата предлага индивидуален подход и

комплексно обслужване, дължащи се на индивидуално и партньорско сътрудничество.

Партньорството задължава да поддържаш дългосрочни отношения, основани на макси-

мална надеждност, наред с високо качество и иновационни подходи, а това е една от

главните ни цели.


     Своят успех фирмата не би достигнала без квалифицирания си  и лоялен персонал, който притежава необходимите познания и дългогодишен опит, за да можем да предложим на своите клиенти високо качество и безупречно обслужване.

     Ръководството на магазин “Валентина”, заедно със своите служители се стреми

да направи фирмата различима от много други такива със сродна дейност, като

предлага широка гама продукти – както унифицирани, така и продукти със

специфични изисквания по поръчка на клиента.

     Кожените изделия са в богата гама. Ръкавици, колани, портфейли и чанти от качествена естествена кожа, мъжки и дамски кожени якета за всеки сезон и всеки вкус на конкурентни цени!


     Разнообразие от ювелирни изделия от злато и сребро, верижки, пръстени, обеци, гривни, колиета, изискани комплекти на най-добри цени в града. Красиви годежни пръстени, брачни халки, с възможност за изписване на имена и пожелания върху тях. Освен предлагания в магазина асортимент, клиентите ни могат да избират от пъстър и богат каталог. Извършваме поправка на повредени бижута, корекции и гравиране в кратки срокове и на конкурентни цени.

    С професионализъм, добро отношение, богато разнообразие, конкурентни цени и букет от услуги, ние ще направим годежа Ви, сватбата, абитуриентския Ви бал, празника  или просто деня Ви усмихнат и прекрасен!

 

Адрес: гр.Велико Търново, ул."Независимост" № 44

тел. 062 621527, моб. 0878 21 40 20

еmail: magazinvalentina.vt@gmail.com

website: www.valentina-vt.com